Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa)

In jos 
AutorMesaj
Andrea
Love Girl
Love Girl
Andrea

Vârstă : 32

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) Empty
MesajSubiect: CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa)   CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) Icon_minitimeMar Sept 27, 2011 1:58 pm

Q : In comparatie cu indie, care e transformarea la genul de musica ?
Da, stiti ca mereu am facut albume cu multe tendinte , unele melodii mai "macabre" altele balade. Ca trupa mereu am incercat mai multe tipuri de muzica pe cat posibil. De asemenea dupa debutul in acest gen, stilul nostru de muzica nu se va schimba. Vom continua sa invatam asa cum faceam si cand eram in indie.

Q: Care este amintirea de la Yokohama ?
Vorbind de Yokohama, pe atunci am aparut in deschiderea concertului celor de la Linkin Park , da i amintire ca asta e una buna. Nu e in Yokohama Arena.

Q: Linkin Park? Cand?
Am avut o performanta la un Concert Kpop in Yokohama. La acea vreme , credeam ca e chiar grozav. Credeam ca ne puteam face al nostru "One Man Live" intr-o zi. Si acum , s-a indeplinit , am tinut un One Man Live. Suntem asa de fericiti.

Q: Despre valul Kpop, care scopul caracteristic al CNBLUE ?
Valul Kpop e grozav, dar noi terminam performante live la fiecare 3 luni inainte de acest val . In timp ce realizam noul album , continuam sa invatam . Ne vom face debutul in noul gen , nu avem vreo strategie speciala . Ca si in perioada indie, in timp ce invatatam despre muzica si realizam albume , vom face tipuri variate de muzica care ne plac. Suntem recunoscatori pentru asteptari.

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon_1

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon_2

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon_3

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon_4

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon_5

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon_6

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon_cnblue

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon_jungshin1

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon_minhyuk1

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon_yonghwa

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon__jonghyun1

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa) 09252011_presscon_yonghwa2

Credite: http://cnbluestorm.com
Sus In jos
http://stropidecurcubeu.blogspot.com/

CNBLUE la Yokohama Arena Concert (Conferinta de presa)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Boice au donat 423,889 yeni la concertul de la Yokohama Arena
» CNBLUE dupa concertul de la Yokohama . [26 Septembrie 2011]
» CNBLUE au vandut 15,000 de bilete pentru concertul de la Yokohama !
» CNBLUE in atelierul de pictura!
» [21.03.11] Jung Yonghwa a marturisit la conferitna de presa "Sprijinul lui Seohyun imi da energie"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNNews-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente