Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Kang Shin Woo in tweet [8 Octombrie]

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Andrea
Love Girl
Love Girl
Andrea

Vârstă : 32

Kang Shin Woo in tweet [8 Octombrie] Empty
MesajSubiect: Kang Shin Woo in tweet [8 Octombrie]   Kang Shin Woo in tweet [8 Octombrie] Icon_minitimeDum Oct 09, 2011 8:31 am

Kang Shin Woo in tweet [8 Octombrie] Yonghwashinwoo

여러분벌써2년이네요!하루 늦은 감사 인사지만 ㅋㅋㅋ앞으로도열심히하겠습니다! 신우님은 잘계시는지…하하하 앞으로도 기대많이해주세요 화이팅! http://yfrog.com/z/nu8xoej
Citat :
Toata lumea, au trecut 2 ani ! Dar am intarziat cu o zi.. kkk.. dupa asta o voi face mai bine ! Mr Kang Shin Woo e bine… hahaha.. In viitor va rog sa fiti langa noi . Hwaiting!
Sus In jos
http://stropidecurcubeu.blogspot.com/
★MiRa★
Love Light
Love Light
★MiRa★

Vârstă : 26

Kang Shin Woo in tweet [8 Octombrie] Empty
MesajSubiect: Re: Kang Shin Woo in tweet [8 Octombrie]   Kang Shin Woo in tweet [8 Octombrie] Icon_minitimeSam Oct 15, 2011 11:46 am

Deja 2 ani ?! Oppa,nu cred ca e vreo problema ca ai intarziat o zi,eu am intarziat 5 luni ca sa-l vad,pentru ca atunci am aflat de el si de atunci am devenit boiceeee! Gata,termin heartstrings(incredibl,dar nu l-am terminat si chiar nu stiu cand am s-o fac-timpuul asta si invatatul dupa-amiaza... Kang Shin Woo in tweet [8 Octombrie] 2489269636 ). In fine,Yey,yey!Yabis 2 years!
Sus In jos

Kang Shin Woo in tweet [8 Octombrie]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Kang Minhyuk canta pentru OST-ul dramei 'Heartstrings'
» Kang Minhyuk spune că CNBLUE se simt bine în Malaezia
» Tweet YongHwa
» Tweet JungShin
» Tweet MinHyuk

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNBLUE Twitter :: CNBLUE-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente