Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

CNBLUE dubuteaza pe locul 3 in Daily Oricon Chart cu 'In My Head'

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
sweet~lovelight
Black Flower
Black Flower
sweet~lovelight

Vârstă : 28

CNBLUE dubuteaza pe locul 3 in Daily Oricon Chart cu 'In My Head' Empty
MesajSubiect: CNBLUE dubuteaza pe locul 3 in Daily Oricon Chart cu 'In My Head'   CNBLUE dubuteaza pe locul 3 in Daily Oricon Chart cu 'In My Head' Icon_minitimeDum Oct 23, 2011 4:46 am

Pe 19 octombrie CNBLUE au avut un debut de succes in Japonia cu single-ul lor ‘In My Head’ sub Warner Music Japan. Grupul a capatat mult interes inca de dinaintea lansarii oficiale, cand fanii au aflat ca insusi liderul trupei, Jung Yonghwa, a compus melodia.

CNBLUE dubuteaza pe locul 3 in Daily Oricon Chart cu 'In My Head' R6za4k

Se pare ca noua melodie a trupei a lovit o coarda a audientei japoneze. ‘In My Head’ a debutat cu success pe locul 3 in Daily Oricon Chart in prima zi a lansarii.CNBLUE au avut in prima zi vanzari de 34,280 copii. Oamenii au fost impresionati de performanta trupei, mai ales ca au depasit vanzarile celei mai populare trupe coreene de fete ce promoveaza acum in Japonia, Kara. Fetele au fost pe locul 4 in aceea zi.

Vanzarile albumului sunt in special mai impresionante din alt motiv. In comparatie cu vanzarile albumelor altor tupe coreene care au ajuns pe locul 1 inDaily Oricon Chart cu single-urile lor de debut, vanzarile lui CNBLUE sunt mult mai mari. T-ara si MBLAQ au ajuns pe prima pozitie cu single-urile lor de debut avand vanzari de 20,068 si 11,066 copii. Vanzarile celor de la CNBLUE sunt mai mari decat vanzarile celor doua trupe la un loc.

De asemenea a fost anuntat inainte de lansarea oficiala ca ‘In My Head’ va fi folosita ca melodie de incheiere pentru animeul ‘Supernatural: The Animation’.

CNBLUE dubuteaza pe locul 3 in Daily Oricon Chart cu 'In My Head' Juwmj7

In final, pentru a le multumii fanilor pentru sustinerea lor continua, CNBLUE au sustinut un concert guerilla pe 19 octombrie la Shinjuku Alta in Tokyo.
7,000 de fani s-au inghesuit sa ii vada pe membrii trupei. Din pacate, din motive de siguranta politia a trebuit sa anuleze concertul dupa 3 minute. Trupa a apucat sa cante o singura melodie din cele trei care le aveau pregatite.

Dupa ce au aflat pozitia in top si vanzarile, CNBLUE au declarat, ‘Am fost foarte ingrijorati, deoarece a fost single-ul nostrum de debut, dar cand am aflat ca este pe locul 3 ne-am bucurat, iar in acelasi timp ne-am gandit ca inca mai avem mult de invatat si de realizat. Nu vrem sa fim diferiti fata de cand eram o trupa indie si vrem sa continuam sa muncim din greu ca fanii sa ne sustina.’

FELICITARI CNBLUE!

sursa: cnbluestorm.com
traducere: Gaby @boicero
Sus In jos
https://boiceromania.forumgratuit.ro
★MiRa★
Love Light
Love Light
★MiRa★

Vârstă : 26

CNBLUE dubuteaza pe locul 3 in Daily Oricon Chart cu 'In My Head' Empty
MesajSubiect: Re: CNBLUE dubuteaza pe locul 3 in Daily Oricon Chart cu 'In My Head'   CNBLUE dubuteaza pe locul 3 in Daily Oricon Chart cu 'In My Head' Icon_minitimeMar Noi 01, 2011 1:11 am

Da,da,daaa!!!Baietilor le merge din ce in ce mai bine!Sa vedem ce ii asteapta in continuare si cand va fi lansat urmatorul album coreean.
Sus In jos

CNBLUE dubuteaza pe locul 3 in Daily Oricon Chart cu 'In My Head'
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CNBLUE ocupa locul al III-lea in Topul Oricon
» CNBLUE ocuă locuri importante cu Re-Maintenance și 392 în Oricon Indies Top 10 Yearly Chart
» CNBLUE ocupa locul 5 in Gaon Album Chart pentru prima jumatate a anului 2011
» CNBLUE ocupa locul 2 in Gaon Digital Download Chart pentru prima jumatate a anului 2011
» "Blind love" ajunge pe locul II în topul Oricon în a 2-a zi de la lansare!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNNews-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente