Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Andrea
Love Girl
Love Girl
Andrea

Vârstă : 32

CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”  Empty
MesajSubiect: CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”    CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”  Icon_minitimeMar Noi 22, 2011 6:43 am

CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”  Countdown-japan-2012

Pe data de 18 Noiembrie, agentția celor de la CNBLUE au dezvăluit că, “CNBLUE vor cânta la ‘Countdown Japan‘, un festival de muzică rock care se ține în fiecare an în tară. Vor fi primii cântăreți străini care vor cânta la eveniemnt.”

Countdown Japan va avea loc la Sala internațională de expoziții Makuhari Messe de pe 28 Decembrie pana pe 31. lsa eveniment vor cânta trupe de rock japoneze.CNBLUE vor cânta alătiri de Dragon Ash,Orange Range, ONE OK ROCK, și alte 100 de trupe.

Iată știrea dată pe KBS :

Sursă: Allkpop
Credite video: kopisprite
Traducere Eng-Ro: Andrea@Boice Romania

Ultima editare efectuata de catre Andrea in Mar Noi 29, 2011 6:16 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://stropidecurcubeu.blogspot.com/
★MiRa★
Love Light
Love Light
★MiRa★

Vârstă : 26

MesajSubiect: Re: CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”    CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”  Icon_minitimeMier Noi 23, 2011 12:04 am

Omg! De ce e Japonia atat de departe?
Sus In jos
Andrea
Love Girl
Love Girl
Andrea

MesajSubiect: Re: CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”    CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”  Icon_minitimeJoi Noi 24, 2011 5:37 am

Ca sa murim noi de ciuda. Cel putin eu una da...
Sus In jos
★MiRa★
Love Light
Love Light
★MiRa★

MesajSubiect: Re: CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”    CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”  Icon_minitimeVin Noi 25, 2011 10:46 am

Poate vom reusi ceva cu proiectul fnc.Apropo,s-au numarat pozele?
Sus In jos
Andrea
Love Girl
Love Girl
Andrea

MesajSubiect: Re: CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”    CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”  Icon_minitimeVin Noi 25, 2011 10:47 am

Da sunt in jur de 20 si ceva momentan.
Sus In jos
★MiRa★
Love Light
Love Light
★MiRa★

MesajSubiect: Re: CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”    CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”  Icon_minitimeVin Noi 25, 2011 10:52 am

E bine,e bine! ERau dpar vreo 5-6 din cate stiu la inceput.Cam cate ar trebui sa fie ca sa fie intr-adevar o treaba buna?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”    CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”  Icon_minitime

Sus In jos

CNBLUE la festivalul de rock din Japonia „Countdown Japan”
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CNBLUE bring rock spirit to Japan’s rock fest!
» CNBLUE pe primul loc in Billboard Japonia
» CNBLUE se pregatesc de debutul in Japonia !
» Prezenta celor de la CNBLUE la Festivalul de Muzica K Pop 2011 in Australia a fost confirmata !
» CNBLUE Japan Winter Tour 2011

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNNews-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente