| Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . | |
|
|
Să mergem ca fanclub participant la fan meeting ? | | Total voturi : 9 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Andrea Love Girl
| Subiect: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Mier Ian 04, 2012 4:54 am | |
| Dragi Boice am dori ca acest an să participăm la fan meeting. Dar avem nevoie și de oameni pentru stand. Nu ne putem prezenta doar 2-3 persoane. Sperăm să fim măcar 5-6 ! Deocamdată nu s-a hotărât data , ora și locația . Cu siguranță vor fi anunțate peste 2-3 luni. Însă e important să ne pregătim de pe acum . De asemenea în anii trecuți au fost probleme cu permisiunea părinților de aceea vă anunțăm din timp. Pentru început trebuie doar să spuneți dacă participați sau nu . Mai târziu vă vom cere datele necesare. În primul rând aș vrea să vă propun să cumpărăm brățări cu CNBlue : Am dori să dăm comandă pentru cea albastră. Dar trebuie să comandăm cât mai repede pentru că ele deja se vând rapid și mai sunt doar 14 în stoc ! Prețul acestora este de $3.90 . ( Dacă vreți să comandați și fără să participați dați un PM unuia dintre admini ) Cât despre stand după ce vom hotărî dacă suntem destule persoane vom aștepta ideile voastre ! Așadar cei ce vor vrea și putea participa vă rog să lăsați un mesaj cu id-ul de yahoo messenger/skype pentru a fi mai ușor de contactat . | |
|
| |
Roxy_Yumi Ready N Go
Mesaje : 89 Vârstă : 29 Location : Bistrita~Nasaud {Josenii~Bargaului}
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Mier Feb 22, 2012 3:15 am | |
| | |
|
| |
Ga-Bi I'm A Loner
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Mier Feb 22, 2012 3:50 am | |
| moi ausii... si imi place a doua bratara Andrea, ai id-urile mele din ce am inteles eu, va avea loc pe 25 august dar inca nu am aflat locatia
| |
|
| |
Roxy_Yumi Ready N Go
Mesaje : 89 Vârstă : 29 Location : Bistrita~Nasaud {Josenii~Bargaului}
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Mier Feb 22, 2012 5:38 am | |
| mie ambele bratari imi plac sunt asa de kawaii | |
|
| |
Andrea Love Girl
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Mier Feb 22, 2012 8:44 am | |
| Vom stabili o zi în care vom vorbi toți participanții . Dar întrebarea mea este : Roxy și Ga-Bi participați ca reprezentanți ? Ga-Bi tu știi în ce constă de anul trecut de la ObseSS501 . | |
|
| |
Ga-Bi I'm A Loner
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Mier Feb 22, 2012 11:32 pm | |
| da, ca participanti; va incurca faptul ca voi reprezenta 4 fancluburi?
| |
|
| |
Andrea Love Girl
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Joi Feb 23, 2012 5:44 am | |
| Normal că nu ne încurci , dar să te descurci ! Noi vom avea nevoie și de un suport bănesc ( cred că știi de anul trecut ) dar nu unul mare . Daca ai fi reprezentant ar fi minunat ! | |
|
| |
Ga-Bi I'm A Loner
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Joi Feb 23, 2012 6:00 am | |
| pai voi suporta tot ce inseamna reprezentarea unui fanclub; stiu asta | |
|
| |
Andrea Love Girl
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Joi Feb 23, 2012 6:30 am | |
| Mă bucur să aud asta . Te voi anunța pe yahoo în legătură cu detaliile ! *Nașica* | |
|
| |
Ga-Bi I'm A Loner
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Joi Feb 23, 2012 11:15 am | |
| ok, dar te rog sa insisti ca netul de la sala nu merge bine si e posibil sa nu primesc mesaje; asigura-te ca-ti raspund merci, fina! | |
|
| |
Andrea Love Girl
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Joi Feb 23, 2012 11:17 am | |
| Am și numărul tău.Sper doar să nu fi-l schimbat ! Insist pentru tine . | |
|
| |
Ga-Bi I'm A Loner
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Joi Feb 23, 2012 11:18 am | |
| nu l-am schimbat | |
|
| |
Andrea Love Girl
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . Joi Feb 23, 2012 11:58 am | |
| Bine de știut. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . | |
| |
|
| |
| Boice Romania la 3rd K Pop Fan meeting . | |
|