Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

100 idoli intervievati de catre Sports Korea

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
andreutza2000
I'm A Loner
I'm A Loner
andreutza2000

100 idoli intervievati de catre Sports Korea Empty
MesajSubiect: 100 idoli intervievati de catre Sports Korea   100 idoli intervievati de catre Sports Korea Icon_minitimeMar Iul 24, 2012 2:03 am

Pentru a sarbatori cea de-a 27 aniversare, Sports Korea a realizat recent un studiu pentru a gasi idoli de top din industria K-pop de anul acesta Persoanele intervievate au fost idoli, cei care se cunosc cel mai bine intre ei.
La aceste interviuri au participat: 2PM, 4minute, B.A.P, B2ST, BtoB, Boyfriend, CNBULE, FT Island, f(x), A Pink, EXO-K, Bigs, JJ Project, Dal Shabet, Dalmation, Jewelry, Nine Muses, SISTAR, SECRET si ZE:A Wink
Sus In jos
LoVKY
I'm A Loner
I'm A Loner
LoVKY

Vârstă : 28

100 idoli intervievati de catre Sports Korea Empty
MesajSubiect: Re: 100 idoli intervievati de catre Sports Korea   100 idoli intervievati de catre Sports Korea Icon_minitimeMier Aug 01, 2012 5:45 am

Din cate l-am vazut in emisiune Yong Hwa chiar e un sportiv foarte bun. Alearga foarte repede.
Sus In jos

100 idoli intervievati de catre Sports Korea
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CNBLUE in top 10 Cei mai iubiti Idoli si cu cele mai frumoase picioare
» CNBlue interviu cu K-Colors pentru Korea
» Motivul pentru care CNBLUE sunt atat de populari- Ei sunt muzicieni nu idoli !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNNews-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente