Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Proiect pentru ziua lui JungShin

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
★MiRa★
Love Light
Love Light
★MiRa★

Vârstă : 26

Proiect pentru ziua lui JungShin Empty
MesajSubiect: Proiect pentru ziua lui JungShin   Proiect pentru ziua lui JungShin Icon_minitimeMier Sept 12, 2012 12:50 am

Ziua lui untouchable maknae este pe 15 septembrie. Dacă puteţi face un desen sau colaj în care să fie prezent JungShin şi în care îi uraţi "Saengil Chukahamnida" sau ""Habby birthaday", uploadaţi-l în evenimentul "JungShin's b-day", din grupul Facebook "Boice Romania.

Mulţumim tuturor pentru desenele şi colajele minunante! Proiect pentru ziua lui JungShin 2012927574

Ultima editare efectuata de catre ★MiRa★ in Lun Ian 21, 2013 12:26 am, editata de 1 ori
Sus In jos
ValyAly29
Black Flower
Black Flower
ValyAly29

Vârstă : 25

Proiect pentru ziua lui JungShin Empty
MesajSubiect: Re: Proiect pentru ziua lui JungShin   Proiect pentru ziua lui JungShin Icon_minitimeMier Oct 17, 2012 12:48 am

N-ai pentru ce Very Happy cheering A fost placerea mea sa ii fac un portret lui JungShin oppa Proiect pentru ziua lui JungShin 2132602911
Sus In jos

Proiect pentru ziua lui JungShin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Proiect internaţional pentru ziua lui Jung Shin
» Ziua lui Jungshin
» Jonghyun multumeste pentru urarile primite de ziua lui
» Jungshin repetă pentru "Blade and Petal"
» Jungshin multumeste fanilor pentru suportul acordat

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE :: Lee Jungshin-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente