Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas"

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
MoonMinYoung
I'm A Loner
I'm A Loner
MoonMinYoung

Vârstă : 28

profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" Empty
MesajSubiect: profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas"   profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" Icon_minitimeSam Mar 19, 2011 8:56 am

profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" 259854584profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" 259854760profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" 259855400profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" 259856035profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" Cyworldprofilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" Jongprofilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" Minprofilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" Shinprofilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" Yongprofilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" C2b1c3a2c3a5c2b8-c3a1c2a4c2bfc3abc3a8profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" C2b1c3a2c3a5c2b8-c3a0c3acc3a1c2bec3a7c3b6profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" C2b5c3a5c2b7c2b3-c2b0-c2b9c3aec3a7c3b5profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" C2bac2a3c3a0c3acc2bdc2ba-c3a0c3acc3a1c2a4c2bdc3a5
sursa:cnblue storm.com

Ultima editare efectuata de catre MoonMinYoung in Dum Mar 20, 2011 9:21 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://romaniahuh-4minute.forumgratuit.ro/forum
sweet~lovelight
Black Flower
Black Flower
sweet~lovelight

Vârstă : 28

profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" Empty
MesajSubiect: Re: profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas"   profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas" Icon_minitimeSam Mar 19, 2011 3:44 pm

Ahh doamne multumesc mult ca ai postat tu pozele si restul!!!
Cand am vazut prima data pozele pe cnbluestorm (apropo, da credit te rog, sursa) am zis ca mor <3
Sus In jos
https://boiceromania.forumgratuit.ro

profilul celor de la CNBLUE pentru "Primul pas"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mesajele celor de la CNBLUE de dupa concert ! + Lista melodiilor cantate
» [07.03.11] Primul teaser pentru comeback + Numele albumului
» CNBLUE pe primul loc in Billboard Japonia
» Single-ul de debut 'In My Head' al celor de la CNBLUE a fost lansat
» Recenzia celor de la ROCKIN' ON JAPAN (CNBLUE Winter Tour)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNNews-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente