Subiect: HongKi,YongHwa si Jang Geun Suk danseaza pe Genie!!!!!!(pe Park Shin Hye nu o luam in calcul pt ca ea e fata :D) Sam Mar 30, 2013 1:51 am
Ok ok...cred ca toata lumea stie videoclipul asta(sau cel putin cei care s-au uitat la You're beautiful)...e atat de ....Woaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh si in acelasi timp ramai putin surprinsa ,urmand sa mori de ras Nu am crezut niciodata c-am sa-i vad pe cei trei imbracati in fete....deci am ramas ceva de genu':"What?! :-?" ,dar dupa mi-am revenit si am inceput sa ma tavalesc de ras HongKi e BESTIAL !!!!!Cand am vazut peruca aia blonda si ce fata a facut, am murit de ras!!!In plus am crezut ca nu mai vad bine cand am observat ca HongKi era incaltat cu platforme!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YongHwa arata asaaaaaaaaaaaaaa de funny cu peruca aia bruneta si mai avea si ruj roz cu sclipici ...oricum el era incaltat cu niste ghetutze rosii,deci nu risca sa-si rupa gatu',stand pe platforme ca HongKi!!!!!!! Okay...cel mai bine arata imbracat in fata Jang Geun Suk ...deci chiar m-am mirat...peruca aia i se potrivea ataaaaaat de mult si...si...nu stiu...chiar ii sta bine imbracat in fata(nu ma intelegeti gresit )+ ca el avea si ghete albe sau pantofi...oricum...care se asortau cu hainele
HongKi,YongHwa si Jang Geun Suk danseaza pe Genie!!!!!!(pe Park Shin Hye nu o luam in calcul pt ca ea e fata :D)