Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Yonghwa, in drama "HEIRS"

In jos 
+4
stefis
doris cn
andreea99
Steph BOICE
8 participanți
AutorMesaj
Steph BOICE
Black Flower
Black Flower
Steph BOICE

Vârstă : 29

Yonghwa, in drama "HEIRS" Empty
MesajSubiect: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitimeLun Apr 15, 2013 8:30 am

Jung Yong Hwa din nou alaturi de Park Shin Hye pe micile ecrane in noaua drama “Heirs”

Yonghwa liderul formatiei CNBLUE a fost confirmat ca fiind unul dintre actorii principali din noua drama produsa de SBS “Heirs”.
Yonghwa li se va alatura actorilor Lee Min Ho si Park Shin Hye.
“[b]Heirs
” va fi difuzata de SBS miercuri si joi, avandu-l pe liderul formatiei CNBLUE in unul dintre cele 3 roluri principale.SBS a declarat ca “Yonghwa a fost ales in “Heirs” impreuna cu Lee Min Ho si Park Shin Hye.Este reintoarcerea sa pe micile ecrane dupa ultima sa drama de acum 2 ani.”
Cum cei trei sunt nume mari in industrie, SBS a declarat ca “Cele trei staruri Hallyu sunt iubite peste tot si au fost alese ca roluri principale, va fi o mare nebunie.Yonghwa si Lee Min Ho vor juca niste persoane bogate ce au sarmuri diferite.”
Park Shin Hye si Yonghwa au aparut impreuna in “You’re Beautiful” si “You’ve Fallen For Me”, aceasta este a treia drama in care joaca impreuna.
”Heirs”
este o drama “trendy” in care este vorba despre dragostea si prietenia unor elevi de liceu bogati.
Inca nu se stie cand va incepe difuzarea dramei.

credits:allkpop, translated in romanian by Steph Boice

Sus In jos
andreea99
Black Flower
Black Flower
andreea99

MesajSubiect: Re: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitimeLun Apr 15, 2013 9:10 am

am citit pe asianwiki.com ca "The Heirs" se va difuza din octombrie
Sus In jos
Steph BOICE
Black Flower
Black Flower
Steph BOICE

MesajSubiect: Re: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitimeLun Apr 15, 2013 9:15 am

Tocmai in octombrie?? Yonghwa, in drama "HEIRS" 1171043540
Acum este ocupat cu Turneul Mondial si ma intreb cand va avea timp si de filmari??
Yonghwa este daebak I love you
Sus In jos
doris cn
I'm A Loner
I'm A Loner

MesajSubiect: Re: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitimeLun Apr 15, 2013 10:28 am

Bravo <3 <3 YongHwa este atat un cataret foarte bunt cat si un actor foarte bun !
Sus In jos
andreea99
Black Flower
Black Flower
andreea99

MesajSubiect: Re: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitimeLun Apr 15, 2013 10:41 am

desi difuzarea incepe din octombrie, parte buna este ca sunt 20 de episoade. mai jos este link-ul catre site(pentru mai multe informatii):
http://asianwiki.com/The_Heirs_-_Korean_Drama
Sus In jos
stefis
Black Flower
Black Flower
stefis

Vârstă : 25

MesajSubiect: Re: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitimeLun Apr 15, 2013 11:24 am

Abia astept sa vad drama! Yonghwa, in drama "HEIRS" 2469084891 Sper ca YongHwa sa nu fie prea obosit dupa turneu.
Sus In jos
ValyAly29
Black Flower
Black Flower
ValyAly29

Vârstă : 25

MesajSubiect: Re: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitimeLun Apr 15, 2013 11:32 pm

Woaaaah....e asa de....n-am cuvinte....mi-era dor de o drama cu YongHwa si ParkShinHye Yonghwa, in drama "HEIRS" 648665356 Trebuie NEAPARAT s-o vad!!!!Dar...mai avem de asteptat pana in octombrie...
Sus In jos
Steph BOICE
Black Flower
Black Flower
Steph BOICE

MesajSubiect: Re: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitimeMar Apr 16, 2013 2:37 am

sunt sigura ca va merita asteptarea Yonghwa, in drama "HEIRS" 648665356
Sus In jos
theefh
Ready N Go
Ready N Go
theefh

MesajSubiect: Re: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitimeMar Apr 16, 2013 5:52 am

Deabi astept sa il vadiar jucand,imi place mult cum joaca.
Sper sa numai sufere si de data asta pentru Shin Hye pentru ca o sa planggggg iar Yonghwa, in drama "HEIRS" 602328969
Sus In jos
★MiRa★
Love Light
Love Light
★MiRa★

Vârstă : 26

MesajSubiect: Re: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitimeMar Apr 16, 2013 10:14 am

De-abia aștept noua dramă! Lee Minho+Psh+Yonghwa!!!? Sunt tare curioasă cum o să iasă!
Dar mai e o grămadă până în octombrie... TT_TT
Sus In jos
♥LoveBreathKpop♥
Ready N Go
Ready N Go
♥LoveBreathKpop♥

Vârstă : 37

MesajSubiect: Re: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitimeMar Apr 16, 2013 11:01 pm

Aceasta drama va intre in categoria "Mental Breakdown" >.<~~~
기다리해요~~~
Yonghwa, in drama "HEIRS" 602328969
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Yonghwa, in drama "HEIRS"   Yonghwa, in drama "HEIRS" Icon_minitime

Sus In jos

Yonghwa, in drama "HEIRS"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Hyukie, actor in drama Heirs
» Se zvonește că Yonghwa va juca în drama KBS "Future Selection"!
» [08.03.11] Jung Yonghwa si Park Shin Hye vor juca din nou impreuna intr-o noua drama
» Posterele pentru drama "You've Fallen For Me" au fost realizate
» Yong Hwa nu va aparea in "The Heirs"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNNews-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente