Subiect: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Lun Mar 21, 2011 6:22 am
In sfarsit baietii nostri de la CNBLUE au lansat mult asteptatul album 'First Step'. Pentru cei care nu stiu, pe album se gasesc 12 melodii, 3 noi si 9 re-inregistrate in coreana din japoneza. Baietii nu ne-au dezamagit nici de aceasta data cu sound-ul lor unic. Albumul a avut parte de 100.000 de pre-comandari doar in primele zile, iar toate melodiile de pe album au ajuns in top 25 online. Sa tinem cont ca albumul s-a lansat acum cateva ore. CNBLUE jackpot!!!
01 Intuition/Hunch (Title Track)
02 Love Girl
03 Imagine
04 I Don't Know Why
05 Love In The Rain
06 Lie
07 One Time
08 Just Please
09 Wanna Be Like U
10 Ready N Go
11 Thank You
12 One Of A Kind (Bonus Track)
INTUITION/HUNCH music video:
Ultima editare efectuata de catre sweet~lovelight in Mar Iun 14, 2011 3:20 am, editata de 1 ori
MoonMinYoung I'm A Loner
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Lun Mar 21, 2011 10:17 am
vreau si eu ceva rock mai dur!
sweet~lovelight Black Flower
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Lun Mar 21, 2011 12:16 pm
asculta metallica sau ac/dc =))
astia sunt cnblue <3 sound-ul lor ;x
dootzy.hgs Ready N Go
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Lun Mar 28, 2011 12:06 pm
MoonMinYoung a scris:
vreau si eu ceva rock mai dur!
de ce? stilul rockish pe care il adopta ei mi se pare potrivit si chiar de ajuns
intuition rocks ^^
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Joi Mar 31, 2011 6:34 am
'FIRST STEP' Photobook+poster pictures *scuze de BLUELOVE in partea stanga a pozelor,dar nu statea deschis photobook-ul si am pus alt cd xD + mi-a fost greu sa le fac, nu aveam lumina destula, trebuia sa tin de pagini, dar se incelege totusi ceva^^*
PHOTOBOOK
POSTER
Credit: me and my phone
dootzy.hgs Ready N Go
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Joi Mar 31, 2011 6:42 am
aaahaha. albumul imi aminteste de dvdul men's stories (fti). arata la fel in interior.
imi plac pozele cu yonghwa si jungshin cu chitarele acustice. am o slabiciune pentru ele 8->
edit:
Citat :
ai cdul?
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Joi Mar 31, 2011 8:33 am
Dootzy a scris:
>
edit:
Citat :
ai cdul?
Dap, azi a ajuns.
dootzy.hgs Ready N Go
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Dum Apr 10, 2011 1:51 pm
lol. deja? o.O
may i ask...cate cd uri ai cu ei?? le-ai luat de pe yesasia??
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Dum Apr 10, 2011 1:55 pm
Am 2 cu cnblue First Step si Bluelove. Plus, nu are niciun sens dar mi-am luat si limited edition de la First Step =)) Le iau de pe kpoptown.com Am si eu un fix de cand ma cunosc, sa am cd-urile originale plus ca nu sunt nici prea mult, adica cu tot cu taxe si transport ajungi la 60 de lei sau ceva de genul ^^
edit: scuze vorbesc tampenii, intre 50-55 lei cu totul. si am pus dolarul ca fiind 3 lei chiar daca a mai scazut e 2.80 si ceva
★MiRa★ Love Light
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Mar Apr 19, 2011 10:46 am
Yah,e super!Nu m-a gandit niciodata ca e posibil sa am cd-ul original!Cred ca o sa mi-l iau !Si,cume sa ai un amterial original CN Blue?Eu nu stiu cum e,desi sunt un mare fan!
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Mar Apr 19, 2011 10:54 am
Ca veni vorba, azi mi-a ajuns First Step Special Limited Edition. Ai intrebat cum e? Pay azi aproape mi-au dat lacirmile cand a venit mama cu el la mine, nu ma asteptam sa ajunga asa de repede ^^ Desi nu e primul CD k-pop, reactia e aceeasi. Eu una mereu sar in sus de bucurie si mi se acccentueazabataile inimii
Scuze ca am dat detalii inutile, e foarte bine sa ai CD-ul original, sa te uiti pe photobook-ul care este in carcasa de fiecare data <3
Note: o sa fotografiez cateva poze din photobook, sunt poze din MV-ul de la LOVE GIRL, abia astept sa apara <3
wow, merci de pont! si eu vroiam sa-mi comad cateva CD-uri si nu stiam de unde! multumim ca ai impartasit cu noi materialele primite!
Oricand! Poti avea incredere in ei, sunt foarte seriosi, nu am avut niciodata probleme. Sub banner scrie First Step poti sa dai click pe poza si te duce pe site, de acolo poti sa te uiti ce mai au
Ga-Bi I'm A Loner
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Vin Apr 22, 2011 9:46 am
Daaaa, l-am studiat aseara, multumesc!
★MiRa★ Love Light
Subiect: Re: 'FIRST STEP' 1ST ALBUM Lun Apr 25, 2011 6:22 am
Eu astept urmatoarea alocatie si imi mai pun ceva bani si mi-l iau!Si pana atunci,descarc toate melodiile si imi fac un cd cu ele/...Can't wait anymore...