Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ce spun CNBLUE despre FT ISLAND

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
★MiRa★
Love Light
Love Light
★MiRa★

Vârstă : 26

Ce spun CNBLUE despre FT ISLAND Empty
MesajSubiect: Ce spun CNBLUE despre FT ISLAND   Ce spun CNBLUE despre FT ISLAND Icon_minitimeDum Mai 26, 2013 5:58 am

Formația CNBlue vorbește despre FTIsland.

CNBlue au debutat în 2010 ca o formație de 4 membri, în timp ce FTIsland au debutat în 2007, cu 5 membri. Ambele grupuri sunt într-o luptă continuă cu stereotipul unei formații, la intersecţia dintre idol și band.

Membrul CNBlue, Lee Jonghyun i-a numit pe cei din FTIsland o formație într-adevăr talentată. "Întotdeauna suntimpresionat laconcertele lor", a spus acesta. "Sunt mai experimentați decât noi, deci ar fi ciudat pentru ei să nu se descurce bine. Ca un membru al familiei, e dureros să văd cum FTIsland sunt subestimați."

Kang Minhyuk a adăugat "S-a simțit că ei au avut mai multe concerte decât noișiavem multe de învățat de la ei."

Jung Yonghwa a spus "Avem stiluri de muzică diferite, dar cu toții ne bucurăm de interpretările fiecăruia."

Apoi, Yonghwa s-a comparat cu vocalistul FTIsland, Lee Hongki.

[...]

"Marele avantaj al lui Hongki e că acesta poate alerga fără să care un instrument după el", a spus. "Îmi place că are atât de multă energie. E în formă și nu obosește. Cred că îl puteți numi un geniu leneș? E chiar talentat și sunt gelos de fiecare dată când cântă o baladă sau melodii pe care trebuie să țipi. Eu, pe de altă parte, prefer melodiile ritmate."

Yonghwa a comentat și despre felul lor diferit de a cânta.

"Uneori vorbimdesprecaremelodiearfipotrivitășicui."

A continuat "Atât FTIsland cât și noi, începem cu un format diferit. FTIsland sunt mai buni la a sări împreună cu publicul și la interacţionarea cu aceștia. Dar noi suntem cei mai buni când toți 4 suntem unițipescenă."

Deci putem aștepta să vă vedem împreună pe scenă?

Lee Jonghyun "Am încercat să facem asta anul trecut, dar nu ne-a ieșit. E interesant cum devenim prietenicu omologiinoștri șivorbimfoartedes.Plănuim să cântăm împreună curând."

CREDITS: PRIMADONNA ROMANIA
Sus In jos
theefh
Ready N Go
Ready N Go
theefh

Ce spun CNBLUE despre FT ISLAND Empty
MesajSubiect: Re: Ce spun CNBLUE despre FT ISLAND   Ce spun CNBLUE despre FT ISLAND Icon_minitimeSam Iun 08, 2013 1:00 pm

Ahh,am mai citit stirea asta pe primadona.a amuza mult replica lui Yonghwa :"Marele avantaj al lui Hongki e că acesta poate alerga fără să care un instrument după el".Chiar este adevarat,HK topaie mereu pe scena pentru ca nu are cu el o chitara ca yonghwa Ce spun CNBLUE despre FT ISLAND 2469084891

Sus In jos

Ce spun CNBLUE despre FT ISLAND
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CNBLUE despre debut [20 Octombrie ]
» CNBLUE vor lansa ultimul album japonez indie + informatii despre urmatorul concert
» Leaderul de la FT Island Jonghun ii va sustine pe cei de la CNBLUE
» Producătorul dramei "My daughter Soyoung" vorbeşte despre capacitatea lui Jungshin de a interpreta şi de a cânta
» Five Treasure Island [FT Island]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNNews-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente