Formația CNBlue vorbește despre FTIsland.
CNBlue au debutat în 2010 ca o formație de 4 membri, în timp ce FTIsland au debutat în 2007, cu 5 membri. Ambele grupuri sunt într-o luptă continuă cu stereotipul unei formații, la intersecţia dintre idol și band.
Membrul CNBlue, Lee Jonghyun i-a numit pe cei din FTIsland o formație într-adevăr talentată. "Întotdeauna suntimpresionat laconcertele lor", a spus acesta. "Sunt mai experimentați decât noi, deci ar fi ciudat pentru ei să nu se descurce bine. Ca un membru al familiei, e dureros să văd cum FTIsland sunt subestimați."
Kang Minhyuk a adăugat "S-a simțit că ei au avut mai multe concerte decât noișiavem multe de învățat de la ei."
Jung Yonghwa a spus "Avem stiluri de muzică diferite, dar cu toții ne bucurăm de interpretările fiecăruia."
Apoi, Yonghwa s-a comparat cu vocalistul FTIsland, Lee Hongki.
[...]
"Marele avantaj al lui Hongki e că acesta poate alerga fără să care un instrument după el", a spus. "Îmi place că are atât de multă energie. E în formă și nu obosește. Cred că îl puteți numi un geniu leneș? E chiar talentat și sunt gelos de fiecare dată când cântă o baladă sau melodii pe care trebuie să țipi. Eu, pe de altă parte, prefer melodiile ritmate."
Yonghwa a comentat și despre felul lor diferit de a cânta.
"Uneori vorbimdesprecaremelodiearfipotrivitășicui."
A continuat "Atât FTIsland cât și noi, începem cu un format diferit. FTIsland sunt mai buni la a sări împreună cu publicul și la interacţionarea cu aceștia. Dar noi suntem cei mai buni când toți 4 suntem unițipescenă."
Deci putem aștepta să vă vedem împreună pe scenă?
Lee Jonghyun "Am încercat să facem asta anul trecut, dar nu ne-a ieșit. E interesant cum devenim prietenicu omologiinoștri șivorbimfoartedes.Plănuim să cântăm împreună curând."
CREDITS: PRIMADONNA ROMANIA