Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Boice An Na
I'm A Loner
I'm A Loner
Boice An Na

Vârstă : 31

Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc Empty
MesajSubiect: Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc   Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 3:43 am

Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc Photo346282

Sesiunea de lectură pentru noua serie KBS 2TV, "Alegerea viitorului" a avut o sesiune de lectură a scenariului.

Actori și actrițe Yoon Eun-hye, Jung Yong-hwa, Han Chae-ah, Choi Myeong-gil, Ko Doo-SIM și alții s-au adunat la KBS 2TV Star Hall.Lectură a continuat timp de patru ore, dar nimeni nu s-a plâns de a fi obosit.

"Alegerea viitorului" este un nou tip de drama(intoarcere in timp), în care viitorul "eu" se întoarce în trecut pentru a se ajuta și sfătui pentru dezvoltarea proprie. De asemenea, viața și munca oamenilor din industria de divertisment vor fi, de asemenea, analizate într-un  un nou unghi.

Yoon Eun-hye preia rolul de Na Mi-Rae. Temperament rău,  dar deținând încredere puternică în el însuși este Kim  Sin(Pacatul), interpretat de Lee Dong-Geon. Jung Yong-hwa preia rolul unui șef sub acoperire pe nume Park Se-joo.

Prima sesiune de lectură a fost copleșită cu pasiune și realitatea personajelor. A fost mult mai mult decât se aștepta și toată lumea a fost mulțumită.

Drama va fi difuzată pe data de 14 octombrie, după "Good Doctor".

Sursa:@HanCinema
Traducere:Boice An Na
Sus In jos
Steph BOICE
Black Flower
Black Flower
Steph BOICE

Vârstă : 29

MesajSubiect: Re: Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc   Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc Icon_minitimeMier Sept 18, 2013 4:59 am

inca putin <3 in dfarsit il revad pe Yonghwa intr-o drama!!
Sus In jos
Boice An Na
I'm A Loner
I'm A Loner
Boice An Na

Vârstă : 31

MesajSubiect: Re: Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc   Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc Icon_minitimeMier Sept 18, 2013 5:03 am

Steph BOICE a scris:
inca putin <3 in dfarsit il revad pe Yonghwa intr-o drama!!
Mie imi spui?!!! Abia astept si eu!!! Chiar mi-era dor sa-l vad intr-un rol.... Din cate am auzit, va juca un personaj mai matur...Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc 2012927574 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc   Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc Icon_minitime

Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Jung Shin va aparea intr-o noua drama
» Jung Yong Hwa revine ca si compozitor
» [08.03.11] Jung Yonghwa si Park Shin Hye vor juca din nou impreuna intr-o noua drama
» Jung Yong Hwa pentru "The Suit House"- Fan Signing Event 26/08
» CN BLUE se "strecoara"intr-o scoala!!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNNews-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente