Boice An Na I'm A Loner
| Subiect: Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc Mar Sept 10, 2013 3:43 am | |
| Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc Sesiunea de lectură pentru noua serie KBS 2TV, "Alegerea viitorului" a avut o sesiune de lectură a scenariului.
Actori și actrițe Yoon Eun-hye, Jung Yong-hwa, Han Chae-ah, Choi Myeong-gil, Ko Doo-SIM și alții s-au adunat la KBS 2TV Star Hall.Lectură a continuat timp de patru ore, dar nimeni nu s-a plâns de a fi obosit.
"Alegerea viitorului" este un nou tip de drama(intoarcere in timp), în care viitorul "eu" se întoarce în trecut pentru a se ajuta și sfătui pentru dezvoltarea proprie. De asemenea, viața și munca oamenilor din industria de divertisment vor fi, de asemenea, analizate într-un un nou unghi.
Yoon Eun-hye preia rolul de Na Mi-Rae. Temperament rău, dar deținând încredere puternică în el însuși este Kim Sin(Pacatul), interpretat de Lee Dong-Geon. Jung Yong-hwa preia rolul unui șef sub acoperire pe nume Park Se-joo.
Prima sesiune de lectură a fost copleșită cu pasiune și realitatea personajelor. A fost mult mai mult decât se aștepta și toată lumea a fost mulțumită.
Drama va fi difuzată pe data de 14 octombrie, după "Good Doctor".
Sursa:@HanCinema Traducere:Boice An Na | |
|
Steph BOICE Black Flower
| Subiect: Re: Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc Mier Sept 18, 2013 4:59 am | |
| inca putin <3 in dfarsit il revad pe Yonghwa intr-o drama!! | |
|
Boice An Na I'm A Loner
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jung Yong-hwa, Yoon Eun-hye și Lee Dong-Geon într-un singur loc | |
| |
|