Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Yonghwa ne arata o poza cu fratele lui Mirae (08.11.2013)

In jos 
AutorMesaj
Steph BOICE
Black Flower
Black Flower
Steph BOICE

Vârstă : 29

Yonghwa ne arata o poza cu fratele lui Mirae (08.11.2013)  Empty
MesajSubiect: Yonghwa ne arata o poza cu fratele lui Mirae (08.11.2013)    Yonghwa ne arata o poza cu fratele lui Mirae (08.11.2013)  Icon_minitimeSam Noi 16, 2013 6:41 am

Yonghwa ne arata o poza cu fratele lui Mirae (08.11.2013)  A6mi

덕분에 더욱 더 즐겁게 촬영하고 있답니다~ㅋ 미래를 얻기위해 미래오빠에게 접근 중~~~ㅋㅋ 감기 조심하세요!          

Translation: Hello it’s me Yonghwaㅋ A photo with Oh Jungse Hyung whom I met through MHIYD! Because he’s always looking out for me, filming is enjoyable~ㅋ In order to get Mirae, I need to approach Mirae’s Oppa first~~~ ㅋㅋ Beware of the colds!

Traducere: Buna, sunt eu Yonghwa ㅋ O poza cu Oh Jungse Hyung, pe care l-am intalnit prin intermediul "Marry Him If You Dare", este intotdeauna cu ochii pe mine, este placut sa filmez~ ㅋ Pentru a o avea pe Mirae, mai intai trebuie sa ma apropii de fratele lui Mirae~~~ ㅋㅋ Stati departe de raceala!

Source: @CNBLUE_4
Translated by: Fizzy @cnbluestorm
Tradus in limba romana: Steph BOICE~
Sus In jos

Yonghwa ne arata o poza cu fratele lui Mirae (08.11.2013)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Tweet - YongHwa fericit sa faca poza cu YongHwa
» Yonghwa ne arata noul sau studio !
» Yonghwa ne arată opera sa de artă
» Jungshin ne arata camera lui ^^[08.03.2013]
» Jung Yonghwa isi va arata calitatile de cantaret-compozitor prin intermediul noului album CNBLUE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNBLUE Twitter-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente