Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Chanyoung ne spune de ce are ochii umflati (17.11.2013)

In jos 
AutorMesaj
Steph BOICE
Black Flower
Black Flower
Steph BOICE

Vârstă : 29

Chanyoung  ne spune de ce are ochii umflati  (17.11.2013) Empty
MesajSubiect: Chanyoung ne spune de ce are ochii umflati (17.11.2013)   Chanyoung  ne spune de ce are ochii umflati  (17.11.2013) Icon_minitimeMier Noi 20, 2013 9:19 am

Chanyoung  ne spune de ce are ochii umflati  (17.11.2013) <a href=Chanyoung  ne spune de ce are ochii umflati  (17.11.2013) T5u9  " />

@CNBLUE_4: 안녕하세요 눈붓기 빼느라 열심히인 찬영이입니다. 팬분들이 많이 챙겨주시는 덕분에 촬영 스탭분들과 밥도 맛있게 먹었습니다! 응원도 해주시고 챙겨주시는데 자꾸 부어서 __/… 화면에 부어보이나! 안부어보이나! 이번주도 본방사수! 아, 저희 회사 연말공연도 기대해 주세요!

Translation: Hello it’s me Chanyoung who’s working hard to reduce the puffed eyes. Because of the food support from the fans I ate the food well with all the staff at filming site! You’ve been supporting me and now the food support keep coming in __/ … it’s gonna make me look swollen! I won’t look swollen! This week catch the drama live too! Ah, please look forward to our company’s year end concert!

Traducere: Buna, sunt eu Chanyoung ce incearca din greu sa scape de ochii umflati.Din cauza mancarii trimise de fani am mancat bine cu toti membrii staff-ului pe platourile de filmare! Ma-ti susutinut iar acum mancarea tot vine _/ ...ma va face sa arata umflat! Nu voi arata umflat! Sa va uitati la drama si saptamana aceasta! Ah, va rog sa anticipati concertul de sfarsit de an al companiei noastre!

Source: @CNBLUE_4
Tradus in limba engleza:@cnbluestorm
Traducere limba romana :Steph BOICE
Sus In jos

Chanyoung ne spune de ce are ochii umflati (17.11.2013)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Don't say GoodBye ( Nu spune La Revedere )
» Jungshin ne arata camera lui ^^[08.03.2013]
» Kang Minhyuk spune că CNBLUE se simt bine în Malaezia
» Jungshin promovează concertul FNC Kingdom şi... îi cere lui Minhyuk să-şi deschidă ochii
» Yonghwa selca ♥^^♥ [05.04.2013]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNBLUE Twitter-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente