[UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!"
2 participanți
Autor
Subiect: [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!" Mar Apr 19, 2011 4:47 pm
Pe 19 aprilie in episodul din „Storg Heart”, Son Eun Seo a spus „Multi oameni spun ca seman cu Seohyun. Defept, inainte sa debudeze SNSD am filmat o reclama cu Yoona. Atunci am cunoscut-o pe Seohyun pentru prima data.”
Invitatii au fost de acord ca seamana cu Seohyun, ceea ce l-a facut pe Kang Ho Dong sa il intrebe pe Yonghwa [din moment ce a fost la „We Got Married” cu Seohyun] „Cred ca tu stii bine. Care este mai frumoasa?” Yonghwa a raspuns sincer „Daca te uiti mai atent, ele difera. In ochii mei, Seohyun este mai frumoasa.”
Kang Ho Dong, care nu rateaza niciodata o ocazie ca aceasta, l-a intrebat, „O iubesti pe Seohyun?”. Inrosidu-se Yonghwa a strigat „Seohyun, te iubesc!”, atragand multa atentie de la invitati si telespectatori.
Sursa: akp.com
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Doamne ne-ai ascultaaaaaaat! Yongseo is reaaal!!! That's out booooy! Seohyun, you better find about this <3
Mooooor cum nu intelege cum sa ridice mainile =)) Bad boy Jungshin, just sitting there and laugh...=))))))) Our Yo~~ng just confessed <3
♥YasMy♥ I'm A Loner
Subiect: Re: [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!" Vin Apr 22, 2011 1:32 am
Waiiii....ce dragutz:X:X:X:XAcum...insrafsit...mi-am dat si eu seama ca ei doi se potrivesc:X:X:XDar ea mi se pare cam enervanta:-"...sau sunt eu geloasa=)))
sweet~lovelight Black Flower
Subiect: Re: [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!" Vin Apr 22, 2011 4:12 am
♥YasMy♥ a scris:
Waiiii....ce dragutz:X:X:X:XAcum...insrafsit...mi-am dat si eu seama ca ei doi se potrivesc:X:X:XDar ea mi se pare cam enervanta:-"...sau sunt eu geloasa=)))
Iasmi, daca te uitai la We Got Married deveneai si tu obsedata de Yonghwa si Seohyun =) Ce-i drept, nici mie nu imi place de actrita aia care e la Strong Heart -.- si nici nu seamana cu Seobaby!!!!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!"
[UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!"