Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

[UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!"

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
sweet~lovelight
Black Flower
Black Flower
sweet~lovelight

Vârstă : 28

[UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!" Empty
MesajSubiect: [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!"   [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!" Icon_minitimeMar Apr 19, 2011 4:47 pm

[UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!" 9b9je0

Pe 19 aprilie in episodul din „Storg Heart”, Son Eun Seo a spus „Multi oameni spun ca seman cu Seohyun. Defept, inainte sa debudeze SNSD am filmat o reclama cu Yoona. Atunci am cunoscut-o pe Seohyun pentru prima data.”

Invitatii au fost de acord ca seamana cu Seohyun, ceea ce l-a facut pe Kang Ho Dong sa il intrebe pe Yonghwa [din moment ce a fost la „We Got Married” cu Seohyun] „Cred ca tu stii bine. Care este mai frumoasa?” Yonghwa a raspuns sincer „Daca te uiti mai atent, ele difera. In ochii mei, Seohyun este mai frumoasa.”

Kang Ho Dong, care nu rateaza niciodata o ocazie ca aceasta, l-a intrebat, „O iubesti pe Seohyun?”. Inrosidu-se Yonghwa a strigat „Seohyun, te iubesc!”, atragand multa atentie de la invitati si telespectatori.

Sursa: akp.com

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Doamne ne-ai ascultaaaaaaat! Yongseo is reaaal!!! That's out booooy! Seohyun, you better find about this <3

Mooooor cum nu intelege cum sa ridice mainile =)) Bad boy Jungshin, just sitting there and laugh...=)))))))
Our Yo~~ng just confessed <3
Sus In jos
https://boiceromania.forumgratuit.ro
♥YasMy♥
I'm A Loner
I'm A Loner
♥YasMy♥

[UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!" Empty
MesajSubiect: Re: [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!"   [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!" Icon_minitimeVin Apr 22, 2011 1:32 am

Waiiii....ce dragutz:X:X:X:XAcum...insrafsit...mi-am dat si eu seama ca ei doi se potrivesc:X:X:XDar ea mi se pare cam enervanta:-"...sau sunt eu geloasa=)))

Sus In jos
http://ukiss-romania.forumz.ro/forum.ro
sweet~lovelight
Black Flower
Black Flower
sweet~lovelight

MesajSubiect: Re: [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!"   [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!" Icon_minitimeVin Apr 22, 2011 4:12 am

♥YasMy♥ a scris:
Waiiii....ce dragutz:X:X:X:XAcum...insrafsit...mi-am dat si eu seama ca ei doi se potrivesc:X:X:XDar ea mi se pare cam enervanta:-"...sau sunt eu geloasa=)))

Iasmi, daca te uitai la We Got Married deveneai si tu obsedata de Yonghwa si Seohyun =)
Ce-i drept, nici mie nu imi place de actrita aia care e la Strong Heart -.- si nici nu seamana cu Seobaby!!!!
Sus In jos
https://boiceromania.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!"   [UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!" Icon_minitime

Sus In jos

[UPDATE/VID]"Strong Heart" dezvaluie motivul pt. care Yonghwa a strigat "Seohyun, te iubesc!"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Yonghwa striga "Seohyun, te iubesc!" la 'Strong Heart'
» [10.03.11] Yonghwa si Seohyun vor parasi "We Got Married"
» De ce Yonghwa şi Seohyun locuiesc în aceeaşi vilă?
» Yonghwa nu o poate uita pe fosta lui sotie, Seohyun
» [21.03.11] Jung Yonghwa a marturisit la conferitna de presa "Sprijinul lui Seohyun imi da energie"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNNews-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente