Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Poze

In jos 
+13
Andrea
virginia
ZEA.CNBlue
dootzy.hgs
DeeA
★MiRa★
Obscure76
Dee.Dee
♥YasMy♥
MoonMinYoung
Sojy
Didaa.
sweet~lovelight
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Jung yong hwa
I'm A Loner
I'm A Loner
Jung yong hwa

Vârstă : 32

Poze                                           - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Poze    Poze                                           - Pagina 2 Icon_minitimeDum Aug 26, 2012 9:49 am

sunt frumoase toate pozele ,el este preferatul meu din formatie
Sus In jos
http://Fancoreea.Myforum.ro
Andra Dianah
I'm A Loner
I'm A Loner

Vârstă : 27

MesajSubiect: Re: Poze    Poze                                           - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 24, 2013 3:06 am

Desi ador cum arata cu freza sa obisnuita.. si ma refer la cea ,,cu breton", daca pot spune asa.... Trebuie sa recunosc ca arata genial si cu parul ridicat!!   Poze                                           - Pagina 2 2012927574   
Poze                                           - Pagina 2 <a href=Poze                                           - Pagina 2 1975281679
Poze                                           - Pagina 2 Uhf1
Sus In jos
Boice An Na
I'm A Loner
I'm A Loner
Boice An Na

Vârstă : 31

MesajSubiect: Re: Poze    Poze                                           - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 24, 2013 3:29 am

Poze                                           - Pagina 2 2012927574
Ii ador zambetul!! ♥️♥️ (*´▽`*)Poze                                           - Pagina 2 2132602911
Poze                                           - Pagina 2 Tumblr_kypu9gEWvb1qauajd
Sus In jos
Boice An Na
I'm A Loner
I'm A Loner
Boice An Na

Vârstă : 31

MesajSubiect: Re: Poze    Poze                                           - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 24, 2013 3:39 am

Ahhhh!!!! Poze                                           - Pagina 2 602328969 E atat de...... FRUMOS!!!! Poze                                           - Pagina 2 2132602911
Poze                                           - Pagina 2 Tumblr_m79f7j9GcX1qedg54o1_r1_500
Poze                                           - Pagina 2 Jung_Yong_Hwa_Wallpaper___NII_by_iheart_sj
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Poze    Poze                                           - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Poze
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Poze
» Poze
» Poze
» Poze
» Cereti poze

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE :: Jung Yonghwa-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente