Boice Filipine indeplinesc dorinta celor de la CNBLUE: sa le faca albumul numarul 1!
4 participanți
Autor
Subiect: Boice Filipine indeplinesc dorinta celor de la CNBLUE: sa le faca albumul numarul 1! Mier Mai 25, 2011 12:03 pm
Boice Filipine au reusit sa indeplineasca dorinta baietilor de la CNBLUE. Le-au urcat albumul 'First Step' pe prima pozitie intr-unul dintre cele mai prestigioase topuri din Filipine. Uitati-va la videoclip:
Albumul 'First Step' al lui CNBLUE a intrat intr-unul din cele mai mari topuri de vanzari din Filipine, Astroplus album charts (editia: 16.05-22.05) , pe prima pozitie. Albumul ocupa prima pozitie in 'International Album chart. In plus, mini albumele 'Bluetory' si 'Bluelove' ocupa locurile 2, respectiv 3. Astroplus au mai bine de 80 de magazine in Filipine.
'First Step' este primul album al lui CNBLUE intrat direct pe locul 1 in Filipine. De asemenea este al 20-lea album k-pop Universal Records ce este numarul unu.
Sambata trecuta (21 mai), peste 1000 de Boice s-au adunat la cele 4 magazine (Astroplus The Block, Astroplus Mall of Asia, Odyssey Megamall si Odyssey SM Bacoor) participante la lansarea albumului 'First Step' si au arztat lumii ca Boice au 'cea mai puternica voce' dintre fanii k-pop. Ei au sarbatorit lansarea celui mai bine vandut album CNBLUE.
sursa: cnbluestorm.com
omoo! engleza lui YH!!! <3 ayyyyyyy
★MiRa★ Love Light
Subiect: Re: Boice Filipine indeplinesc dorinta celor de la CNBLUE: sa le faca albumul numarul 1! Lun Iun 20, 2011 7:10 am
Vorbeste asaa bine ! E clar,de acum o sa invat cu siii mai multa placere engleza,chiar daca o ador deja si ma descurc foarte bine!
dootzy.hgs Ready N Go
Subiect: Re: Boice Filipine indeplinesc dorinta celor de la CNBLUE: sa le faca albumul numarul 1! Lun Iun 27, 2011 2:41 pm
LOL bruno mars e pe 4. LOL =)) congrats, CNB!!!
Citat :
au aratat lumii ca Boice au 'cea mai puternica voce' dintre fanii k-pop.
ce dragut suna "cea mai puternica voce" .. well cnb did it in phils..
★MiRa★ Love Light
Subiect: Re: Boice Filipine indeplinesc dorinta celor de la CNBLUE: sa le faca albumul numarul 1! Mar Iun 28, 2011 11:17 am
Of course!Si o pot face si in toata Asia daca vor fi promovati suficient!^.^
Runa23 I'm A Loner
Subiect: Re: Boice Filipine indeplinesc dorinta celor de la CNBLUE: sa le faca albumul numarul 1! Mar Iul 05, 2011 3:35 am
Eu cred ca pot avea succes in toata lumea! xD Actually, sunt sigura!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Boice Filipine indeplinesc dorinta celor de la CNBLUE: sa le faca albumul numarul 1!
Boice Filipine indeplinesc dorinta celor de la CNBLUE: sa le faca albumul numarul 1!