Subiect: YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^ Sam Mar 30, 2013 1:02 am
Serios?!Eu rad aici de una singura ....deci nu are cum sa nu te bufneasca rasul cand vezi asta !!!!!! E prea taaaaare!!!YongHwa se prosteste in ultimu' hal,incercand sa imite ochii "zambitori" ai lui MinHyuk !!!!! Da'...nu stiu...parca tot MinHyuk o face mai bine Deci YongHwa il imita(destul de bine,ce-i drept ),in timp ce JongHyun rade Dupa,rade si Mini si parca zice in mintea lui:"Oh,Doamne,chiar asa arat cand zambesc?? :)))) Si eu zic:"Oh,Doamne!!!Cat iubeam freza aia a lui(a lu' MinHyuk,nu a lu' YongHwa )!!!"Dar stati! Incearca si JunShin...nope,se pare ca nu-i iese.Tot mai funny o face YongHwa Dupa,canta iar la tobe!!!El e mai lent asaa...nu stie sa cante la fel ca Mini...el e boss la tobe,da' YongHwa nu se pricepe Apoi...invarte batul ala...pai daca era Mini ma lua ameteala cand ma uitam cum le invarte,da la YongHwa ma ia somnu' ...si iar zambeste cu ochii aproape inchisi,imitandu-l pe MinHyuk :))))) E suuuuuuper,asa ca trebuie sa-l vedeti!(doar daca nu stiati deja de asta <3)
YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^