Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^

In jos 
AutorMesaj
ValyAly29
Black Flower
Black Flower
ValyAly29

Vârstă : 25

YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^ Empty
MesajSubiect: YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^   YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^ Icon_minitimeSam Mar 30, 2013 1:02 am

Serios?!Eu rad aici de una singura YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^ 2616713419 ....deci nu are cum sa nu te bufneasca rasul cand vezi asta YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^ 3573983318 !!!!!! E prea taaaaare!!!YongHwa se prosteste in ultimu' hal,incercand sa imite ochii "zambitori" ai lui MinHyuk YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^ 1511802750 !!!!! cheering Da'...nu stiu...parca tot MinHyuk o face mai bine YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^ 2462436726 Deci YongHwa il imita(destul de bine,ce-i drept Very Happy),in timp ce JongHyun rade Smile Dupa,rade si Mini si parca zice in mintea lui:"Oh,Doamne,chiar asa arat cand zambesc?? :)))) Si eu zic:"Oh,Doamne!!!Cat iubeam freza aia a lui(a lu' MinHyuk,nu a lu' YongHwa Very Happy)!!!"Dar stati! Incearca si JunShin...nope,se pare ca nu-i iese.Tot mai funny o face YongHwa YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^ 2346646583 Dupa,canta iar la tobe!!!El e mai lent asaa...nu stie sa cante la fel ca Mini...el e boss la tobe,da' YongHwa nu se pricepe YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^ 358470073 Apoi...invarte batul ala...pai daca era Mini ma lua ameteala cand ma uitam cum le invarte,da la YongHwa ma ia somnu' YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^ 1822906702 YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^ 2370047173 ...si iar zambeste cu ochii aproape inchisi,imitandu-l pe MinHyuk :))))) E suuuuuuper,asa ca trebuie sa-l vedeti!(doar daca nu stiati deja de asta <3)

Sus In jos

YongHwa incearca sa imite ochii "zambareti" ai lui MinHyuk ^^
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Jungshin promovează concertul FNC Kingdom şi... îi cere lui Minhyuk să-şi deschidă ochii
» Yonghwa şi Minhyuk merg la workhop-ul FNC
» Tweet - YongHwa fericit sa faca poza cu YongHwa
» Chanyoung ne spune de ce are ochii umflati (17.11.2013)
» A Minhyuk a day

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Boice Station :: Funny K Pop-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente