Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie]

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Andrea
Love Girl
Love Girl
Andrea

Vârstă : 32

Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Empty
MesajSubiect: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie]   Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 3:43 am

Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] 20111002-jonghyun

Citat :
Buna,chitaristul Jonghyun aici. Ieri am cantat in Enoshima, dar ma simteam ca si cum mergeam spre Busan si era minunat . Oamenii care stau langa mare chiar adora marea ~~ Ah~ Inca simt mirosul si vantul marii ~^^

안녕하세요.기타치는 종현입니다.어제 에노시마에서 공연을 했었는데 마치 부산에 온 것 같아서 너무 좋았습니다.바다사람은 역시 바다가 좋네요~~아~바다냄새와 바람이 지금도 느껴지네요~^^

Cativa BOICEs sireti au vazut inca o poza adorabila de a lui MinHyuk cu tus la ochi uploadata pe net pe twitpic-ul lor si a sters-o imediat dupa. oare asta era pentru un viitor tweet, sau au uploadat-o din greseala? Sper sa aflam curand !

Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] 20111002-minhyuk

Totusi poza e adoraabila !

Ultima editare efectuata de catre Andrea in Dum Oct 09, 2011 8:42 am, editata de 2 ori
Sus In jos
http://stropidecurcubeu.blogspot.com/
★MiRa★
Love Light
Love Light
★MiRa★

Vârstă : 26

Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Empty
MesajSubiect: Re: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie]   Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 8:57 am

Ohh,scumpyy! Ce dragut e Minhyuk!
A fost un pic poetic Jonghyun! Keke,uri burning is creative!
Sus In jos
Andrea
Love Girl
Love Girl
Andrea

MesajSubiect: Re: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie]   Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 9:13 am

Da ... in spatele acestui "Burning" din el se ascunde un sentuimentalist adevarat. Si mie imi place marea , dar doar de admirat !
Sus In jos
dootzy.hgs
Ready N Go
Ready N Go
dootzy.hgs

Vârstă : 31

MesajSubiect: Re: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie]   Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 2:43 pm

minhyuk e foarte dragut. <3
a mai pus poza pana la urma??
Sus In jos
http://fti-romania.forumest.ro
Andrea
Love Girl
Love Girl
Andrea

MesajSubiect: Re: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie]   Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Icon_minitimeSam Oct 08, 2011 3:07 am

Doar cateva minute si dupa a sters-o . Nu a mai pus-o din nou... Pacat . Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] 3676220227
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie]   Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Icon_minitime

Sus In jos

Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CNBLUE fac o poza in autobuz [23 Octombrie ]
» Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie]
» O poza pe zi
» Poza Winter Tour 2011
» Yonghwa ne arata o poza cu fratele lui Mirae (08.11.2013)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNBLUE Twitter :: CNBLUE-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente