Andrea Love Girl
| Subiect: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Mar Oct 04, 2011 3:43 am | |
| - Citat :
- Buna,chitaristul Jonghyun aici. Ieri am cantat in Enoshima, dar ma simteam ca si cum mergeam spre Busan si era minunat . Oamenii care stau langa mare chiar adora marea ~~ Ah~ Inca simt mirosul si vantul marii ~^^
안녕하세요.기타치는 종현입니다.어제 에노시마에서 공연을 했었는데 마치 부산에 온 것 같아서 너무 좋았습니다.바다사람은 역시 바다가 좋네요~~아~바다냄새와 바람이 지금도 느껴지네요~^^ Cativa BOICEs sireti au vazut inca o poza adorabila de a lui MinHyuk cu tus la ochi uploadata pe net pe twitpic-ul lor si a sters-o imediat dupa. oare asta era pentru un viitor tweet, sau au uploadat-o din greseala? Sper sa aflam curand ! Totusi poza e adoraabila !
Ultima editare efectuata de catre Andrea in Dum Oct 09, 2011 8:42 am, editata de 2 ori | |
|
★MiRa★ Love Light
| Subiect: Re: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Mar Oct 04, 2011 8:57 am | |
| Ohh,scumpyy! Ce dragut e Minhyuk! A fost un pic poetic Jonghyun! Keke,uri burning is creative! | |
|
Andrea Love Girl
| Subiect: Re: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Mar Oct 04, 2011 9:13 am | |
| Da ... in spatele acestui "Burning" din el se ascunde un sentuimentalist adevarat. Si mie imi place marea , dar doar de admirat ! | |
|
dootzy.hgs Ready N Go
| Subiect: Re: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Vin Oct 07, 2011 2:43 pm | |
| minhyuk e foarte dragut. <3 a mai pus poza pana la urma?? | |
|
Andrea Love Girl
| Subiect: Re: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] Sam Oct 08, 2011 3:07 am | |
| Doar cateva minute si dupa a sters-o . Nu a mai pus-o din nou... Pacat . | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie] | |
| |
|