Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie]

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Andrea
Love Girl
Love Girl
Andrea

Vârstă : 32

Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie] Empty
MesajSubiect: Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie]   Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie] Icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 2:33 am

Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie] Minhyuk-baseball

Citat :
Cu cateva zile in urma , prima parte a meciului dintre KIA vs SK a fost chiar bun….!! Ma doare gatul de la atata tipat.. KIA catre V11!!

몇일 전 기아vsSK 준풀레이오프 1차전 경기 정말 최고….!! 목쉬도록 응원하고 왔습니다.. 기아V11을 향해!!
Sus In jos
http://stropidecurcubeu.blogspot.com/
★MiRa★
Love Light
Love Light
★MiRa★

Vârstă : 26

MesajSubiect: Re: Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie]   Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie] Icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 7:19 am

Keke,ce smeche r! Mi-l si imaginez pe Minhyuk tipand pe acolo ca un nebun crizat ! =)))
Hmmm,parca seamana cu tatal lui...Pana la urma,doar e atatal lui,de ce nu ar semana cu el...? Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie] 460338459
Sus In jos
Andrea
Love Girl
Love Girl
Andrea

Vârstă : 32

MesajSubiect: Re: Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie]   Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie] Icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 10:24 am

Seamana la buze . :))

Oricum MinHyuk la un meci e clar ce galagie facea.
Sus In jos
http://stropidecurcubeu.blogspot.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie]   Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie] Icon_minitime

Sus In jos

Minhyuk si tatal sau s-au vazut la un meci de Baseball [10 Octombrie]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Lui JongHyun ii e dor de mare !+ Poza accidental pusa cu MinHyuk . [2 Octombrie]
» Kang Shin Woo in tweet [8 Octombrie]
» CNBLUE despre debut [20 Octombrie ]
» CNBLUE fac o poza in autobuz [23 Octombrie ]
» Tweet MinHyuk

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: CNBLUE Paparazzi :: CNBLUE Twitter :: CNBLUE-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente